Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

WEAR THE PEACE - MAKE A T-SHIRT


E-TWINNING PROJECT 2013-2014

Η Ε΄ τάξη του σχολείου μας συμμετείχε στο σχέδιο εργασίας πολλών ευρωπαϊκών σχολείων με τον τίτλο:

WEAR THE PEACE - MAKE A T-SHIRT

Συντονίστρια/δημιουργός: Γαρυφαλλιά Οικονόμου

            Σκοπός του σχεδίου εργασίας ήταν η κατάθεση εργασιών των συμμετεχόντων σχολείων, ως μήνυμα ειρήνης. Η κατάθεση έγινε την 1η Ιουνίου - Hμέρα των Παιδιών παγκοσμίως - στον ΟΗΕ και την UNESCO.
           Σε όλο αυτό το διάστημα οι μαθητές μας συμμετείχαν με ενθουσιασμό, αλληλεπίδρασαν και επικοινώνησαν με μαθητές των ευρωπαϊκών σχολείων που ήταν στο ίδιο πρόγραμμα και δραστηριοποιήθηκαν για τη δημιουργία των παρουσιάσεων του δικού μας σχολείου, οι οποίες υποστηρίχτηκαν με πολλά και διαφορετικά λογισμικά.

Οι δραστηριότητες που εκπονήθηκαν ανά μήνα και αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα του προγράμματος (Twinspace) ήταν οι παρακάτω:
  • ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ / PEACEMAKERSWE ARE

SMILE BOX
http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d7a6b314d4445774d7a673d0d0a&sb=1
(Αντιγράψτε τη διεύθυνση και επικολλήστε την στο Google)
  • ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ / A CHRISTMAS CARD

SMILE BOX
http://secure.smilebox.com/ecom/openTheBox?sendevent=4d7a6b304e7a59354f44513d0d0a&sb=1 
 (αντιγράψτε τη διεύθυνση και ψάξτε τη στο Google)
  • ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ / TOLERANCΕ

     b. VIDEO ON YOU TUBE  https://www.youtube.com/watch?v=HqpdzACD3wI

  • ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ / LOVE ON DOVE’S WINGS





  Το Link για επίσκεψη γονιών και μαθητών όπου θα υπάρχουν οι εργασίες των μαθητών μας αλλά και των μαθητών όλων των σχολείων της Ευρώπης είναι το:


Το Link του λινοπίνακα κατάθεσης όλων των εργασιών στον ΟΗΕ και την UNESCO είναι το:  http://linoit.com/users/sunrise651/canvases/Submit%20your%20T-shirt%20-%20project



ΟΔΗΓΙΕΣ: 

Για να περιηγηθείτε σε όλον τον λινοπίνακα που θα σας εμφανιστεί και να ψάξετε τις εργασίες του σχολείου μας θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το παραλληλόγραμμο πλαίσιο κάτω δεξιά, το οποίο είναι μικρογραφία του λινοπίνακα της οθόνης σας. Κινώντας το βελάκι εκεί μέσα, θα δείτε πως μετατρέπεται σε χεράκι που αν το κινήσετε θα κινείται και ένα ορθογώνιο πλαίσιο με λευκές πλευρές, το οποίο θα αντιστοιχεί σε περιοχή του μεγάλου λινοπίνακα. Μετακινώντας το χεράκι θα δείτε όλα τα κομμάτια του λινοπίνακά μας.
Προς διευκόλυνσή σας, σας πληροφορώ πως τα 4 κομμάτια του σχολείου μας έχουν ως σημαδάκι τους ένα μήλο (2 πλαίσια), χείλια (1 πλαίσιο) και πως υπάρχει και ένα video με το όνομα του σχολείου μας.
Καλή απόλαυση!!!


Η υπεύθυνη του προγράμματος

Οικονόμου Γαρυφαλλιά






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου